Back to top
Диета Окинава: Храни + навици, които увеличават продължителност на живота

Диетата на Окинава е кръстена на най-големия остров от островите Рюкю в Япония. Местните обитатели на остров Окинава, имат най-дълга продължителност на живот, отколкото навсякъде другаде в Света!

Диета при пиелонефрит

Пиелонефритът е инфекциозно заболяване на бъбречния паренхим и легенче. Той е широко разпросранен, най-често се причинява от бактерии Ешерихия коли, стафилококи или смесена микрофлора. Предразполагащи фактори са камъни в бъбреците, бременност, придобити и вродени малформации, хронични чревни заболявания, поликостоза,. Пиелонефритът може да бъде остър или хроничен.

 
Храни с отрицателни калории

При храните с отрицателни калории организмът изгаря повече калории, отколкото получава при тяхното усвояване. Хранителните продукти съдържат определен брой калории (енергия). При усвояването на храната организма изгаря определено количество калории.

Билкова вана

С два литра вряла вода се запарват 300 грама изтравниче, след 20 минути се прецежда. Излива се в приготвената вана,. къпането продължава 25 минути като внимателно се масажират засегнатите места. Вместо изтравниче можете да се използва градински чай.

Чай за отслабване при затлъстяване

Взимат се добре изсушени и нарязани от следните билки:

Премахване на целулит

Билкова смес при целулит. Взимат се:

Билки за отслабване

За отслабване при затлъстяване. Взимате добре изсушени и наситнени от билките:

Диета в първите дни при остър гломерулонефрит.

Диетата се прилага до намаляване на стойностите на кръвната урея и креатинина около границите на нормата, увеличаване на диурезата и намаляване на концентрацията на калия в кръвта.

Страници