Back to top

Цистит

Билкови рецепти: 

Смесват се: сок от моркови - 400 мл сок от ябълки - 200 мл сок от ягоди (череши) - 200 мл сок от зелен фасул - 50 мл сок от магданоз - 50 мл Към сместа се прибавя и доза акациев или боров мед, разбърква се добре и се пие 4-5 пъти през деня по 200 мл вместо вода. Курс на лечение 1-2 месеца. Профилактично като лекарство и за укрепване на организма, може да се взима два пъти в седмицата през три дни, за по дълги периоди през годината.

Рецептите са само за информация. Те не представляват медицински съвет. Допитайте се до специалист, преди да изпробвате някоя от рецептите. Използването на рецептите без допълнителен съвет от специалист е на Ваша отговорност!

Прилага се при фригидност. Корени от гръмотрън, корени от бял оман, цветове от невен, стръкове бял имел. Две супени лъжици от билките се варят 7 минути в 600 мл вода.

Простатитът е сериозно заболяване, което се отразяват негативно на възможностите за създаване на потомство, а в по-късна възраст може да спомогне за развитие на аденом (тумор) и злокачествен рак (к

Лечение на бяло течение. Взимат се следните изсушени и наситнени билки:

Билкова смес при полова слабост (импотентност).

Взимат се ситно нарязани и добре изсушени от следните билки: